Press och nyheter

Inspireras av Scanias framgångsrika förbättringsarbete

Scania är ett uthålligt framgångsrikt företag med ett förbättringsarbete i världsklass. Nu erbjuder vi en unik möjlighet att få ta del av denna framgångsresa från personer med lång erfarenhet från Scania.

Hur ser er framgångsformel för förbättringsarbete ut? Med stöd av erfarna seminarieledare får du möjligheten att ta fram en egen framgångsformel för förbättringsarbete i din egen organisation.

Delta i ett inspirerande heldagsseminarium "Förbättringsseminarium med erfarenheter från Scania" som arrangeras återkommande i Stockholm.

Läs mer och anmäl dig här

Vad är en leanrevitalisering och vad kan den ge?
En färsk studie visar att fler än 4 av 5 leansatsningar hamnar i bakslag, förr eller senare. Vad värre är visar studien även att mer än 9 av 10 blir kvar i bakslaget. Nu kan du ta del av ett unikt videoklipp som visar de viktigaste stegen i en revitalering av en leansatsning och hur detta kan leda till att du når de effekter du vill ha från din satsning på lean.
» Se videoklippet


50 nyanser av lean på Riksforum för förslag & förbättringar 2013!
Denna välbesökta konferens arrangeras för 13:e året i rad. Konferensens första talare är Claes Molin, en av bokens författare. Under denna faktabaserade presentation får du ta del av hur resultaten från studien av 50 leansatsningar kan användas för att lyckas skapa uthållig framgång med en satsning på lean.
» Läs mer och anmäl digSe inspelningen av det uppskattade webbseminariet 50 nyanser av lean.
I detta videoklipp får du ta del av viktiga resultat från den studie av 50 leansatsningar i Sverige som låg till grund för boken 50 nyanser av lean - Varför bara några få lyckas. Resultaten presenteras, belysta av konkreta exempel, av två av författarna till boken.
» Se klippetBesök ett föredöme från "50 Nyanser av LEAN".
Här får ni chansen att på plats hos ett av de framgångsrika företagen, inspireras av hur de gjorde för att skapa uthållig framgång i sin leansatsning.
» Läs merSamarbete inlett mellan Leadership Design Group och C2 Management.
» Läs merTidningen PERSONAL & LEDARSKAP skriver en artikel baserad på vår studie och bok.
Personal O Ledarskap» Läs artikeln

 Inlägget "Lean behöver 3 år för att lyckas", skrivet 
av Anders Holmberg en agil coach.
» Läs inlägget Om boken i tidningen i KvalitetsMagasinet.
Kvalitesmagasinet» Läs artikeln


 

Läs pressinformation om boken. 
20130409 Pressinformation 50 Nyanser Av Lean Ikon Jpeg» Läs pressinformation

 


Nylanserad Bok 50 Nyanser Av Lean1


» Högupplöst bild

 


Artikel om revitalisering av leansatsning i tidningen affärsvärlden.
Logo Affarsvarlden» Läs artikeln 

Beställa boken

För att beställa boken 50 Nyanser av lean – Varför bara några få lyckas, klicka på fliken "Beställa bok". Där finns länkar till några av de nätbokhandlare som säljer boken.